Skip links

ШКЛ 38′ – Концдерт на Суперхикс

Дом на Млади – Штип и Штипско културно лето ви ги најавуваат неповторливите
СУПЕРХИКС со целовечерен концерт на 07 јули! (петок)
Концертот ќе се оддржи на единствениот отворен концертен простор во Штип! Во ОУК Дом на млади – Штип.
Се гледаме на 07 јули!
Влезот е бесплатен.

Leave a comment