Skip links

ШКЛ 38′ – Концерт, ЗЏМ Оркестар

На 29 јуни, повелете на “Рандеву” со Оркестарот на ЗЏМ (Здружение на Џез Музичари).
Концерт на македонски евергрини кој ќе се одржи во Домот на млади – Штип.
Со овој концерт започнува 38. издание на Штипското Културно Лето, а како солисти на концертот ќе настапат:
Андријана Јаневска, Светлана Јовановска и Џон Илија Апелгрен.
Настан кој не треба да го пропуштите ова лето!

Leave a comment