Skip links

Bass quake @ Дом на млади – Штип

Дами и господа, подгответе се да го почувствувате басот во градите и ритамот во вашите коски затоа што ви најавуваме незаборавен Drum & bass настан.
Од своите корени во џунглата и рејв културата до неговата денешна еволуција, Drum & bass музиката како една од најдинамичните и највозбудливите форми на електронска музика секогаш ги потикнува луѓето да играат.
Затоа, подгответе се да се изгубите во музиката и придружете ни се за епска ноќ на Drum & bass што нема да ја заборавите.
Настапуваат:
DARKO STEPIC – Skopje
D2/Harder&Louder/Warfare/Invasion/RBMA
https://soundcloud.com/darkostepic
PESSIMAL – Skopje
Neuritmix/Violation Music
https://mixcloud.com/pessimal
ERIK-X8 – Stip
Beats4life/RaveProject/Aggressive
https://fb.com/djerikx8
Почеток: 20:00 часот
Влез: 100 мкд

Leave a comment