Skip links

Изложба на учениците од СОУ „Јане Сандански“ – Штип

По повод 66 години од основањето на СОУ “Јане Сандански” – Штип, Ве покануваме да присуствувате на изложба каде ќе бидат изложени уметнички дела креирани од нашите ученици.

Отварањето на изложбата ќе се одржи на 18-ти април во 12:00 часот во малата сала во ОУК Дом на млади – Штип

Leave a comment