Skip links

Промоција на зборник – Хепенинг Четрсе

Хепенинг Четрсе 22 март (вторник)
Свечена промоција на Зборникот бр.8 “Поетски Поздрав на Четрсе” – Штип 2021, на литературниот клуб Искра.

Leave a comment