Skip links

Dejan Arsov @ Dom na Mladi by DROPKICK DOPE

This is a live set by Dejan Arsov at Dom na Mladi, Shtip, Macedonia.

Dropkick Dope Entertainment, формирано од страна на Лазар Сотиров и Ѓорѓи Јованов од Неготино, кои започнаа со работа пред една година со изработка на диџеј сетови со цел да ја промовираат електронската музичка сцена во Македонија. Од самиот почеток сетовите се поддржани од Биотика, онлине малопродажба на спортски суплементи за спортисти и не-спортисти.
Посебна благодарност до Ристе Камчев и Кире Петридов како дел од тимот на Dropkick Dope кои се погрижија за успешна реализација на овој настан.

Dropkick Dope Entertainment: 
https://www.facebook.com/dropkickdope
https://www.instagram.com/dropkickdope
https://www.youtube.com/c/DropkickDope

DJ Dejan Arsov:
https://www.facebook.com/dejanco
https://twitter.com/dejancoarsov
https://soundcloud.com/dejanarsov​​
http://www.mixcloud.com/DejanArsov/​​
https://www.instagram.com/dejanars0v/
https://www.youtube.com/channel/UCO_b25dLAaSVgAToynql6nA

Leave a comment