Skip links

Концерт на Градски Хор – Штип

Целовечерен концерт на „Градски хор“ – Штип под името „Во духот на традицијата…“
На репертоарот се изведени македонски популарни песни во хорски аранжман.
Со овој концерт Здружението на граѓани „Градски хор“ – Штип одбележува 10 години постоење.

Leave a comment