Skip links

Концерт на Кристина Арнаудова

Целовечерен концерт со Кристина Арнаудова во “Дом на млади“ Штип,
Петок 18.10. 2019г со почеток од 21:00ч
Концертот е со поддршка на Минстерството за култура како поддржан проект од „Нов културен бран“.

Leave a comment