Skip links

Промоција на стихозбирката ,,Човек“ на Јовица Ивановски

Промоција на стихозбирката “Човек” на Јовица Ивановски
овогодишен добитник на наградата “Браќа Миладиновци”

Ѕвездан Георгиевски во улога на промотор на стихозбирката „Човек“ од Јовица Ивановски овогодинешниот добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ од „Струшки вечери на поезијата„.
Среда, почеток 19:30ч.
Книгата „Човек“ вечерва на промоцијата можете да си ја купите по промотивна цена од 200ден и воедно да биде потпишана од самиот автор.
Не пропуштајте го поетскиот настан на годината.

Leave a comment