Skip links

Хепенинг Чет’рсе 24 – Рок Концерт

Хепенинг Чет’рсе е белег на Штип. Слушавме добра музика, се дружевме со пријателите и креиравме нови спомени. Традицијата на Чет’рсе во Дом на Млади продолжува понатаму…
Настапија:
DJ KAPPA
Фурија
Хотлајн
Соулфуд
Фотографија Мартин Кангалов

Leave a comment