Skip links

МакРап сесии во Дом на млади – Штип

МакРап Сесии сезона 2 том 4!
Караванот продолжува во градот кој уште во 90тите имаше 10тина рап бендови кои дрмаа низ цела МКД, во Домот во кој имало безброј журки и фестивали, каде рапот уште живее – Штип!!!
@domnamladishtip

🎙️ Hosts:
• Ace KN x Paki (Zad Agolot)
🎛️ On the set:
• DJ Oky Doky
🎤 MC’s:
– NikArtic (Штип)
– Маna (Штип)
– Martix (Кочани)
– Деца на Старата Школа (Скопје)
– Leon DTN (Радовиш)
– Vlado Yo (Струмица)
+ специјални гости и Open Mic кој сака да се пријави
25.11.23 | Сабота | 21:00
#hiphop #makrap #openmic #freestyle #beatbox #dopamine See less

Leave a comment