Skip links

“Voliš li me” – театарска претстава

“Voliš li me” – театарска претстава

На 24.11.2022 год. (четврток) со почеток од 19:00 часот, ве каниме на едно прекрасно уживање со дивата
Весна Томинац Матачиќ и Жига Чамерник, членови на EXIT театарот од Загреб.
Настанот се реализира во соработка со Заедницата на Хрвати “Либертас” од Штип.

ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН

Leave a comment