Skip links

Астибо Џез Фестивал 22′

Астибо Џез Фестивал 22′
06 и 07 септември со почеток од 21:30 часот, на големата летна сцена во ОУК Дом на млади – Штип.

Настапуваат:
06.09 (вторник)
– Филип Стевановски Бенд
– Сашо Поповски Трио
07.09. (среда)
– Џу Џу Трио
– Парусион Груп
Фестивалот е подржан од министерството за култура, како програма од национален интерес за 2022 година.

Leave a comment