Skip links

Lucent – Промоција на рок албум 31.07.2020

Штипско културно лето, 35то по ред, промоција на нов рок албум.
31.07.2020 со почеток во 22:00ч.

“Lucent” e македонски дум рок бенд кој е формиран во 2018г
Бендот го сочинуваат
Sakh ( guitar,vokal)
Goran (bass)
Сесијни музичари:
Filip Jezdic (drums)
– Aleksandar Nikodinovski (keyboards).
Албумот Луцент е издаден во јануари 2020 г

Leave a comment