Skip links

Поетско – музичка вечер

Поетско – музичка вечер
ОСТАНИ ВО ДОМОТ на млади
Почеток: 20 дo 22 часот
Среда 24.06.2020г
Live & Recorded Stream

Учествуваат :
1. Мила Кралева и Симона Наскова (наградени на конкурсот за краток научно – фантастичен расказ)
2. Искра Постолова и Божидар Доневски (поезија од Јовица Ивановски)
3. Мирче и Кире (Acoustic instrumental)
4. No End Acoustic (Петар и Иле)
5. Марија и Горан (вокал и гитара

Leave a comment