Skip links

Dream on with Kapa & Bane

Dream on with Kapa & Bane.
Почитувани пријатели „Дом на млади“ – Штип започнува серијал вклучувања настапи во живо на штипски артисти од областа на алтернативната музика.
За во четврток 11.06.2020г со почеток од 19:00ч ја имаме честа да ви ги најавиме „Kapa & Bane“
Да ги почитуваме мерките за заштита од COVID19!

Leave a comment