Skip links

Музика на новата генерација ШКЛ 2019

Четврток 25.07.2019г поч:21:30ч
Влез: Слободен
“Музика на новата грнерација’’ е настан кој има за цел пред штипската јавност и ги представи новите музичари копозитори и артисти кои се занимаваат со поп – рок музика во нашиот град.

Leave a comment