Skip links

Музика

dnm

Музички Хепенинг ЧЕТ’РСЕ

Музички хепенинг "Чет'рсе" кој се оддржува традиционално секоја година на денот на пролетта, а е поврзан со историјата и традицијата. Ќе настапат повеќе групи: Jасмин Бенд Hot Line Локал Драјв Ука Бука Почеток 20ч ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

dnm

„Да Болит“ со Никола Тодороски – Stand Up

По барање на штипската публика, најбараниот комичар и мајстор за стендап шоу – Никола Тодороски повторно доаѓа во Штип, меѓутоа премиерно само за штипјани, ќе го изведе неговото најново, спектакулатно стендап шоу со наслов: “ Да БолиТ со Никола Тодороски”. Станува збор за неговите најдобри

dnm

Диџеј Славе / Градско Матинеѐ

Диџеј Славе - Градско Матине 04.02.2023 (сабота), почеток 21:00 часот. Влез Слободен Резервации на: 032/394-243 Диџеј Славе е еден од малкуте диџеи кои опстоиле на сцената повеќе од 20 години. Се појавува како официјален диџеј на Легијата, Мозаик, Чиста Околина. Освен ХИП-ХОП музиката, опфаќа повеќе

dnm

Движење 002

13.01.2023. (петок) почеток: 20:00 часот. “ДВИЖЕЊЕ” е музчки настан кој што има цел да промовира локални музички артисти, со цел да ги подигне стандардите на музичката и клубската сцена во државата, промовирајќи добри вечери без резервации, скап алкохол и непотизам.

dnm

WHY NOT Band / DNM Nostalgia

Ќе ја завршиме годината со уште еден од низата ДНМ Носталгија настани, кои го враќаат духот на старото диско. За сите генерации кои почитуваат култура и одлична музика, на ваше барање - WHY NOT Band! 23.12.2022 (петок) почеток 21:30 часот. БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ

dnm

SOUL FOOD во ДНМ

ДНМ Ностслија забавите продолжуваат во Дом на Млади! За прв пат во ДНМ - SOUL FOOD! 17.12.2022 (сабота) Музика за сите!

dnm

КОНЦЕРТ TroYa – “Have the blues”

Драги пријатели, чест и задоволство ни е да ве поканиме на "Have the blues" концертот на TroYa. сабота (03.12.2022) со почеток во 21:00 часот, во Дом на млади Штип. Каде што освен специјалниот гостин GURU HARE , со TroYa ќе настапат и Ивица Јорданов, Александар

dnm

Движење 001

ДВИЖЕЊЕ001 is happening on Saturday - Nov. 26th at Dom na Mladi - Shtip ⭐️ “ДВИЖЕЊЕ” is an event organized by Unknown Movement and a couple of friends, it started as an idea a couple of months ago and its main goal is to change