Skip links

Фотографија

dnm

ШКЛ21′ – Изложба на фотографии – ФКК “Ванчо Прќе”

ШКЛ21' - Изложба на фотографии - ФКК "Ванчо Прке" Изложба на членовите на ФКК ВАНЧО ПРКЕ ШТИП: Зоран Здравев; Тоше Ристов; Тоши Трајчев; Биљана Кошарска; Михаил Бутнејски; Маја Крстевска Коларова; Глориа Малинова. На изложбата може да се видат фотографии со повеќе мотиви во кои секој

dnm

„Огледало“ – Самостојна изложба на уметнички фотографии од Маја Рамона Крстевска

„Огледало“ Самостојна изложба на уметнички фотографии од Маја Рамона Крстевска 11 (четврток). 02. 2021г почеток во 19 : 30h Маја Рамона професор по македонски јазик и македоснка книжевност. Живеe и работи во Штип. Нејзиното име го поврзуваат со повеќе уметности како: фотографија, пишување поезија, пеење,