Skip links
Музика
Филм
Фотографија
ЗА НАС

ОУК ДОМ НА МЛАДИ – ШТИП

Дом на млади со уметнички акции интервенции ги инспирира другите да сонуваат повеќе, да научат повеќе и да станат повеќе.

Oпштинска установа за култура Дом на млади-Штип претставува центар за развој на младите во Општина Штип. Тој игра важна улога во културниот живот и начин на размислување на граѓаните во Штип.

ОУК Дом на млади – Штип во своето 40 годишно постоење има големо влијание во културниот живот на младите  како промотор на сите дејности во областа на културата и неформалното образование.

Штип e универзитетски центар, кој има потреба од организиран културен пристап кон младите кои живеат постојано или привремено во нашата општина. Затоа, OУК Дом на млади-Штип ги следи современите културни тенденции, да биде во тек со новите технолошки достигнувања, но и да се искачи на културниот пиедестал, како водач во урбаното живеење на граѓаните.

музика | литература | драмска уметност | ликовна уметност | фотографија | филм | мултимедијални настани | обуки

Колонија на различностите

изложба

Astibo Jazz

Фестивал '21

Промоција стихозбирки

Марина Гоцевска

Lucent

Концерт

Лет од место

Драмско студио - ДНМ

Mana

Live & Stream

Astibo Jazz Festival '22

Дискографија

Младите пеат за Шопов

Настани

Резервирај на време

23,24 и 25 ноември 12:00 часот

Архитектурата и убавините на Штип

Работилница за фотографија

Резервирај

25 ноември 21:30 часот

Why Not

Концерт

Резервирај

22 ноември

“Кајмак” – филм на Милчо Манчевски

проекција на филм

Резервирај
Погледни распоред
Следете не на

Инстаграм

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Следен настан:

Настани

dnm

Движење 001

ДВИЖЕЊЕ001 is happening on Saturday - Nov. 26th at Dom na Mladi - Shtip ⭐️ “ДВИЖЕЊЕ” is an event organized

dnm

WHY NOT во ДНМ

Ова е една од тие забави кои се со доза носталгија. WHY NOT е популарен македонски рок состав кој е